Kiyú badplaats met witte zandstranden aan de zuidkust van Uruguay

 Kiyú
Kiyú gelegen aan de zuidkust van Uruguay, is een combinatie van prachtige stranden aan de Rio de la Plata en inheemse bossen, samen maken ze Kiyú tot een ideale vakantiebestemming voor diegene die op zoek is naar rust in een natuurlijke omgeving. De badplaats is gelegen in het departement San José. Eco toeristen zullen een verblijf in Kiyú weten te waarderen. Kiyú is één van de mooiste badplaatsen aan de westkust van de Rio de la Plata. De rotsen boven het strand geven een bijzondere schoonheid aan het landschap, een landschap dat betovert met haar wilde natuur en absolute stilte.
De belangrijkste attractie van de badplaats  Kiyú zijn de witte zandstranden. Het water is zo kalm als een zwembad, ideaal voor gezinnen met kinderen. Vanaf de kliffen langs het strand zijn prachtige zonsondergangen te zien. In de bossen zijn diverse wandel en trekking routes. De top van de kliffen bereikt een hoogte van zo'n 50 meter en is daarmee een favoriete plek voor deltavliegers.
Te midden van de rust die heerst in de badplaats. De badplaats is ook bekend vanwege haar veiligheid.
Kiyú is een betaalbare bestemming. Campings zijn goedkoop en voor het eten en drinken betaalt u slechts een beetje meer dan in een supermarkt.
Booking.com