Pinamar, Uruguay een ideale familie badplaats

Pinamar
Pinamar, Uruguay is een elegante badplaats met veel natuur, een ideale badplaats voor families. Pinamar is gelegen langs de Arroyo Pando, een neven rivier en beschikt over prachtige stranden aan de Rio de la Plata. De vele groene naaldbomen en de familie rust zijn de kenmerken van de beboste badplaats aan de Costa de Oro (Goudkust). Pinamar ligt tussen Neptunia en Salinas en deelt een aantal diensten met beide plaatsen, maar beschikt over een eigen toeristische infrastructuur. Vanwege de nabijheid van Montevideo, is Pinamar een ideale plek voor een korte vakantie. Wilt u er toch een langere vakantie doorbrengen, vindt u in Pinamar uitstekende accommodatie zoals een camping en elegante vakantiehuizen en vakantiewoningen.
Het strand is breed en sereen, het is de attractie van Pinamar. Het water is rustig, ideaal om te zwemmen en ook geschikt voor kleine kinderen. Vissers vinden ook altijd een goede plek, om een hengel uit te werpen. De kust van Pinamar nodigt uit tot mooie wandelingen of tot fietstochten.
Het trefpunt in Pinamar is Club Pinamar. Er zijn sportvelden, speeltuinen, een activiteitenruimte, een fitnessruimte en een kantine.  In de Pinamar hockey club kunt u sporten en in het vakantiecomplex Pinecoop gelegen aan de boulevard, heeft een directe toegang tot het strand, speeltuin en een gemeenschappelijke lounge met bar. Pinamar ligt bij kilometer paal 36.500 van de ruta Interbalnearia (kustweg vanaf Montevideo), op slechts 40 minuten vanaf Montevideo. Neem vervolgens de Avenida de los Pinos, de toegangsweg tot zowel Pinamar als Neptunia.
Er zijn vele busmaatschappijen die naar Pinamar komen. Vanuit Montevideo vertrekken elk half uur, de buslijnen C1, C2 en C4 van Cutcsa, vanaf het busstation Terminal Baltasar Brum (Calle Rio Branco). Alle Copsa bussen stoppen bij de ingang tot de badplaats.
Pinamar kent natuurlijk net als alle andere badplaatsen aan de kust in Uruguay, hetzelfde hoofdseizoen in de zomer van december tot maart. Buiten het seizoen wordt het stiller in Pinamar, maar door een stabiele populatie van 2.000 mensen is de continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd.
Booking.com