Montevideo de meest bezochte stad van Uruguay

Gelegen aan de Rio de la Plata in het zuiden van Uruguay en goed voor meer dan de helft van de bevolking van het Zuid-Amerikaanse land.  Als hoofdstad en grootste stad van het land, waar zich ook het grootste deel van de politieke, financiële, academische en culturele leven van het land afspeelt is altijd wel iets te doen. U moet dan denken aan allerlei toeristische activiteiten, de rijke geschiedenis en de vele attracties. Montevideo is de meest bezochte stad in Uruguay. De infrastructuur van Montevideo kunt u vergelijken met die van andere grote hoofdsteden op het continent. Tocht ademt het een vrij rustige sfeer en kunt u het vergelijken met grote Europese steden.
Montevideo is ook het hectische zakenleven en de schilderachtige historische straten, de karakteristieke boulevard en het spectaculaire kustlandschap. Montevideo beschikt ook over uitstekende haven, een van de grootste in de regio.
Het veelzijdige karakter van Montevideo wordt ook uitgedrukt in verschillende woonwijken, zoals: Aguada, Prado, Barrio Sur en Palermo, Punta Carretas, Pocitos, Buceo, Malvin en Carrasco.
In een strook van niet meer dan 20 kilometer, vindt u stranden, historische bezienswaardigheden, grote winkels, chique wijken, groene weiden en een rijk cultureel leven. Montevideo wordt gekenmerkt door zijn rijke cultuur, muziekfestivals, theater- en filmvoorstellingen laten u genieten.
Symfonische concerten, ballet, opera en populaire muziek u vindt het allemaal in Montevideo.
Waardevolle musea en kunstgalerijen tonen de geschiedenis van Montevideo en het land Uruguay.
Bars en restaurants zijn er voor elk wat wils. Casino's, discotheken en nachtclubs zorgen voor het nacht entertainment in Montevideo. De sterke tradities op cultureel gebied, zullen grote indruk maken op iedere toerist. Waarbij de inwoners van Montevideo graag de wonderen van hun stad met de toeristen delen. Elk bezoek aan Montevideo zult u als plezierig ervaren.  
Booking.com