Atlántida Uruguay

Atlántida
Atlántida prima badplaats in Uruguay. De afslag naar Atlántida wordt gemarkeerd door een groot klaverblad ter hoogte van kilometer 45 op de ruta Interbalnearia. Atlántida was één van de eerste badplaatsen gelegen aan de goudkust in Uruguay en het heeft nog steeds oude pittoreske huizen. Door zijn natuurlijke schoonheid en de toeristische infrastructuur wordt Atlántida beschouwd alds de hoofdstad van de goudkust.
Bezienswaardigheden Atlántida: La Quimera" (El Aguila), over dit beeld gaan veel verhalen, de raadselachtige stenen constructie met het hoofd van een adelaar en het lichaam van een dolfijn werd afgebeeld op vele schilderijen. U vindt het beeld aan het strand ter hoogte van Villa Argentina.
Het dierenpark Atlántida kent een verscheidenheid van diverse inheemse en exotische dieren. U vindt het park aan de Avenida Circunvalación y Calle 8. "Parroquia Cristo Obrero", dit kolossale gebouw wordt aangemerkt als Nationaal monument u vindt het aan de  Ruta 11 (Estación Atlántida). "Iglesia Sagrado Corazón de Jesús" g
elegen aan de hoofdstraat, is het prachtige gebouw het religieuze centrum van de christelijke gemeenschap. Her maakt deel uit van het erfgoed van Atlántida . U vindt dit prachtige gebouw aan de Avenida Artigas y Roger Balet. Op de "Plaza de Los Fundadores" ook gelegen aan de hoofdstraat , kunt in in de avonduren genieten van een licht-en waterspel. In het centrum van Atlántida wordt vanaf 19:00 uur een ambachtsmarkt gehouden, hier vindt u leuke souvenirs van de beste handwerkslieden.
Atlántida beschikt over vele hotels, bungalows, campings, restaurants, winkels , bioscoop, discotheken, bars, banken.
Atlántida kunt u gemakkelijk bereiken met de bus vanuit Montevideo.
Booking.com