Santa Teresa, kamperen, surfen en vissen in Uruguay

Als u van kamperen houdt, vindt u in Santa Teresa een paradijs, een enorm beschermd park. Het park is bijna ontworpen om te kamperen. Grenzend aan het weelderige bos en aan de mooiste stranden van Rocha. Het park wordt in de zomer bezocht door vele duizenden jonge mensen en gezinnen. 
Het Nationale Park van Santa Teresa is een van de meest aantrekkelijke natuurlijke gebieden aan de kust van Uruguay. Het is een groot landgoed van 1050 hectare beplant met inheemse en exotische soorten. Hoewel het park het gehele jaar is geopend, komt het park in de zomer echt tot leven, wanneer de camping volstroomt met toeristen, om te genieten van de mooie stranden aan de oceaan.
Er zijn vele natuurlijke bezienswaardigheden, niet alleen in het nationale park,, maar ook langs de kust. In de omgeving van de Black Lagoon  (aan een van de uiteinden van het park), is een biologisch reservaat waar u belandt in een rozentuin met meer dan 300 variëteiten. Het historische Fortaleza de Santa Teresa completeert de bezienswaardigheden in het park.
Het park heeft meer dan 60 km aan wandelpaden. De camping biedt allerlei voorzieningen: supermarkten, restaurants, toiletten, picknickplaats met barbecues, een internetcafé en openbare telefoons. Voor uitstapjes moet u naar El Chorro, voor o.a. een leuke kunstenaars markt, maar ook voor diverse muzikale optredens in de zomer.
Surfen en vissen zijn populaire activiteiten aan de kust van Santa Teresa.
Booking.com