Bella Vista vissen en eco toerisme in Uruguay

De badplaats Bella Vista is gelegen in het zuiden van Uruguay in het district Maldonado. De verlaten afgelegen stranden liggen dichtbij de stranden van Piriapolis, waar altijd actie en vertier is. De stranden in Bella Vista zijn anders, hier namelijk geen zandstrand, maar keien en kiezels. Daarom wordt dit strand niet gebruikt om te zonnen en te zwemmen, maar juist om te vissen en dat in een betoverende omgeving. De naam Bella Vista is toepasselijk, het uitzicht over de heuvels gezien vanaf het strand is werkelijk prachtig. Elegant en serene rust, zo kan ik de badplaats Bella Vista in het district Maldonado omschrijven. Veel groen en een lange kustlijn met keien zorgen voor de juiste sfeer, zodat Bella Vista kan zorgen voor een stress-vrije vakantie.
Zoals reeds vermeld bestaat het strand uit keien, stenen en schelpen, daarom is het zelfs in de zomer rustig en uitermate geschikt om lange wandelingen te maken. Een klassiek strand Playa Solis ligt op enkele minuten van het Bella Vista. Iedere visser weet daar waar rotsen zijn, zijn mosselen en waar mosselen zijn, natuurlijk vissen. Al na gelang het seizoen kunt u vissen op gul, zeebaars en de kingfish.
Bella Vista ligt op vijf minuten van de Sierra de las Animas, een paradijs voor ecotoerisme, avontuurlijke paden en klimroutes. Wandelen, mountainbiken, paardrijden en klimmen zijn enkele van de activiteiten die in de omgeving van de bergen kunnen worden uitgevoerd.
Vanuit Montevideo kunt u de bussen van Copsa en Cot nemen met bestemming Piriápolis en Punta del Este, u kunt bij de ingang van de badplaats uitstappen, even vooraf aan de chauffeur melden. Piriápolis is een bestemming die slechts op 15 minuten ligt van Bella Vista. Piriápolis is een bestemming waar u het hele jaar van kunt genieten, het prachtige strand, de prachtige omgeving, de vele restaurants en toeristen winkels zorgen voor een aangenaam verblijf, zelfs voor een heerlijk weekend, de rust vindt u vervolgens weer in Bella Vista.
Booking.com