Nueva Helvecia Uruguay met Europese invloeden

Nueva Helvecia in Uruguay, vroeger ook bekend als Colonia Suiza is één van de bekende bestemmingen in het departement Colonia. Nueva Helvecia ontleent zijn bijzondere karakter aan sterke Zwitserse, Duitse en Franse invloeden. De gastronomie staat centraal, de kazen en zuivel zijn beroemd in het hele land. De cultuur en historische bezienswaardigheden en toeristische mogelijkheden. Het departement Colonia heeft met Nueva Helvecia een van de meest pittoreske bestemmingen. De stad werd opgericht op 25 april 1862, toen een grote contingent Europese immigranten, voornamelijk Zwitsers, gedreven door een sterke economische crisis in hun regio van herkomst komt. De immigranten waren meestal boeren, die hun kennis en ervaring brachten naar hun nieuwe land. Door de oorsprong van de bevolking werd de stad Colonia Suiza genoemd, deze naam wordt tegenwoordig nog steeds gebruikt. Deze stad heeft een zeer Europees gezicht, de inwoners handhaven en tonen hun sterke culturele en sociale banden met de Zwitserse, Duitse en Franse tradities uit het land van hun afkomst. De Zwitserse feesten worden gevierd met veel enthousiasme in New Helvetia. De architectuur van de stad heeft unieke kenmerken. Elk gebouw draagt symbolisch een schild dat verwijst naar de diverse Zwitserse kantons. De lokale keuken is van Centraal-Europese afkomst, met een leidende aanwezigheid van melk producten, vooral kazen. Ook op sociaal-cultureel gebied zijn de banden met het thuisland nog sterk, de traditionele gebruiken van het thuisland, zoals liedjes en dans worden nog steeds beoefend en in eer gehouden.
Playa Fomento is een van de meest populaire badplaatsen, pure lucht een echte bestemming voor het hele gezin. De badplaats ligt op 60 kilometer van Colonia del Sacramento en tien minuten van Nueva Helvetia. Fomento wordt gekarakteriseerd door zijn prachtige vakantiehuizen voor de kust van de Rio de la Plata. Het strand is breed en zeer veilig om te zwemmen. Jonge mensen genieten van Fomento, omdat zich juist hier de enige discotheek in de strandzone van Colonia bevindt. De disco bevindt zich iets buiten het centrum, zodat rust voor het gezin gewaarborgd is. In Fomento zijn er vele soorten accommodaties, waaronder huizen en cabañas, er is zelfs een camping.
Hotel Nirvana Resort & Spa is een perfecte keuze voor een vakantie in volledige ontspanning in Nueva Helvetia, genieten van de charme van de Zwitserse kolonie in de natuurlijke omgeving van Colonia. Omringd door grote parken, biedt dit complex tennisbanen, voetbal en volleybal en exclusieve wellness mogelijkheden.
Booking.com